Szavazzon, hogy segíthessen!

A K&H gyógyvarázs területi szavazást indított, mellyel 2017. december 31-ig bárki innovatív eszközhöz vagy színesebb, inspirálóbb környezethez segítheti a lakókörnyezetében lévő kórházat, mentőállomást, gyermek háziorvosi rendelőt vagy védőnői szolgálatot.

Karácsony közeledtével sokakban feléled a kedv, hogy valami jót tegyenek. A K&H gyógyvarázs program területi pályázatával most újabb 26 gyermekegészségügyi intézmény részesülhet támogatásban, és a nyertesek kiválasztásában a nagyközönség is részt vehet.

A khgyogyvarazs.hu/szavazas felületen és a bankfiókban zajló szavazáson keresztül ugyanis bárki új orvosi műszerhez vagy vidámabb, gyógyító légkörhöz segítheti a környezetében lévő kórházat, mentőállomást, védőnői szolgálatot vagy gyermek háziorvosi rendelőt.

A 2017. december 31-ig tartó szavazás nyertes intézményei egyenként bruttó 350 ezer forint, összesen 9 millió forint értékű támogatással kezdhetik az újévet, amely az egészségügyi dolgozóknak inspirációt, a kis betegeknek pedig kényelmet és mielőbbi gyógyulást jelenthet.

GYÓGYTORNAPRAXIS.hu – Gyógyítás a teljesség igényével

Egyszerű szöveg

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.